Ránctalanító tipp: a hat legnagyobb anti-aging bűnök

  1. Mobiltelefon Nyak

A metró vissza gyorsan nézd meg az e-mail, majd meglátjuk, ha az időjárás jelentések a következő hét napra eső: Mindig, amikor úgy nézünk ki, elsősorban a kijelző a smartphone, akkor automatikusan alacsonyabb az álla a mellkasához. Eredmény: keresztirányú redők a nyak nagyobb lesz, a bőr az arca nyugodt. Megoldás: a telefon gyakrabban kell figyelni szinten. Egyszer egy nap gyakorlatok az Arcát.

  1. Lapozzunk Ránc A Harag

foto15Akkor is, amikor Görgetés a smartphone, az arckifejezéseink feszült sokáig. Következmény: A szűkült szeme, szarkaláb alakult a szemöldökök között, unbeliebtere ránc a harag. Megoldás: az izmok, a Homlokán közöttük, újra meg újra tudatosan lazítani. A tükör telepíteni az alkalmazást, egy okostelefon, gyakran a Mimika ellenőrizze. A Youtube videó arc torna szakember Benita Cantieni megmutatja, hogy a ránc a harag, valamint négy másik kozmetikai problémákat hatékonyan ausbügelt.

  1. Ez Az A Dekoltázs

Hollywoodi sztárok félnek a ráncok, mint a vámpírok, hogy a fokhagyma. Szóval, Joan Crawford soha nem ment anélkül, hogy egy speciális formájú párna aludni. Díva tudtam, hogy ez a probléma az összes gyomor oldal alvó Reggel, gyakran felébred a deformáció, a ráncok az arcon vagy decollete. A megoldás: ergonómiai párna (például, Mentsd meg Az Arcom www.skincare-shop.de). Mi is segít: viszonylag kemény, lapos párna, nyak támogatás megkönnyíti oldal eutanáziát, hogy pihenjen a szokatlan helyzetben feküdt optimálisan.

  1. Futó Lógott Arca

A rendszeres Kocogás feszesebbé teszi, bár ez a szám. Az arc, a mögöttes szövetek, a bőr rezgés Csillapító, azonban erősen túlterhelt. Eredmény: a bőr elveszíti az erejét. A megoldás: több pihentető sportok, mint például a Pilates-transzplantáció. Bárki, aki nem akarja elhagyni a Run: Nem a szilárd útburkolat, hogy a vonat, de jobb, ha a kavics, vagy erdei ösvények.

  1. Amely Magában Foglalja Az Esetre, Ha Samkeits-

Ő az, aki elhanyagolja a személyes élet, gyorsabban öregszik. Egy Brit tanulmány azt mutatja, hogy a párok, akik aludni, három alkalommal egy héten, minden más, úgy néznek ki, átlagosan tíz évvel fiatalabb férfiak, mind a nők, akik a szex csak havonta kétszer. Megoldás: Hagyd, hogy a jelenleg ismert szerető pár a világon inspirálja nézni a partner erotikus film, “a szürke ötven árnyalata”. Vagy vegyük például a bed bugs ágyban telhetetlen: elkezdenek esni, hogy 200-Szor egy nap egymással! Szingli vagy? Akkor figyelj minden este fél órával a kedvenc dal. Mert, ha élvezzük a zenét, a szervezet termel hasonló hormonok, mint szex közben.

foto16

  1. Szívó-Szindróma

A nők a dohányosok, akik fogyasztanak 20 cigarettát egy nap, nézd átlagosan tíz évvel idősebb abstinente a nők azonos évjárat. Ennek az az oka, nem csak, hogy a nikotin károsítja a bőr sejtek. Húzza a cigaretta is hozzájárul a ráncok a száj körül. Megoldás: a lehető legkevesebbet dohányozni. Bőr maszk, krémek mindig jól ellátott, a nedvességet, majd tudatosan, serkentik a vérkeringést, nyirokkeringés például.

You may also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.